Mocha Dawn Mer


Kuvien © ZikiVirallinen nimi Mocha Dawn Mer Koulutus Ko: HeA Re: 160cm Me: 140cm Irt: 165cm
Kutsumanimi Mokka Painotus Estepainotus
Syntymäaika/ikä 14.1.2013/6v.
(3 vuotta, 15.7.2013)
Omistaja Jazzumi VRL-09387, Wild Horse Ranch
Sukupuoli Ori Kasvattaja Ziki, Cheval Delamer
Säkäkorkeus 166cm Statiikka -
Väri/merkit Rautias/lsi, oej rsk, otj ksk Rek.nro. VH13-031-0400
Rotu Suomalainen puoliverinen Saavutukset -

Synnynnäinen hyppääjä, kokonaisuudessaan toimiva ja osaava esteratsu, joka itse rakastaa esteitä. Jo nuorena osoittanut kykynsä ja kiinnostuksensa esteille. Nuoruuden keekoilu on kuitenkin jäänyt vähemmälle, kun ollaan tultu "ammattilaisiksi" ja ori käyttäytyy mallikelpoisesti lähes joka tilanteessa.

Ratsastaessa kuuliainen ja keskittyy täysin ratsastajaan, esteillä innokas, muttei kaahaa. Osaa itsekin katsoa mihin jalkansa pistää, mutta joskus hankalemman reitin jälkeen tarvitsee ratsastajan tukea normaalia enemmän, jotta hyppy toimii.


i. Wewanchewbaka W!
fwb, 168cm, trt
ii. Young Blood Solo
fwb, 167cm, rn
iii. Ch Sinistrari PB
holst, 166cm, rn
ERJ-I, YLA1
iie. Furore NON
fwb, 165cm, km
ERJ-I, SPL-I, YLA2, ERL-III, MASTER
ie. Wincare's Cortana
hann, 164cm, rt
ERJ-I, YLA1, KTK-III
iei. VIR MVA Ch Indis de Rais
hann, 164cm, trn
KTK-II, ERJ-I, YLA1
iee. VIR MVA Ch Crevana Bow
hann, 164cm, prt
ERJ-I, KTK-II
e. Halloween Sniper W!
hann, 164cm, trn
ERL-II, YLA2
ei. VIR MVA Ch Snipe Hunting PB
hann, 162cm, m
ERJ-I, YLA1, KTK-III
eii. Street Guy PB
hann, 168cm, rn
YLA2, ERJ-I
eie. Snaky Snape PB
hann, 169cm, mrn
YLA2, ERJ-I
ee. VIR MVA Ch Dolce Vita SWA
hann, 170cm, trn
ERJ-I, YLA1
eei. Ophidian Morfin ITH
hann, 163,5cm, m
ERJ-I, YLA2
eee. Dolce Latte SWA
hann, 170cm, rt

4-polvinen suku.


00.00.0000 rotu-skp. varsa (i/e)


Pvm Paikka Laji Luokka Sijoitus
00.00.00 Talli laji luokka 0/0

Päiväkirja

16.02.2013 © Ziki
Mokka on kasvanut hyvin ja hyvään tahtiin! Veena onkin ollut erittäin hyvä emä, vaikka hieman suojelevainen onkin ollut... Mokka on kuitenkin tullut uteliaasti katsomaan ihmisiä, vaikka Veena onkin ollut hieman varuillaan ja jatkuvasti valmiina puolustamaan pikkuistaan. Mokan nimi on osunut loistavasti, tämä kun on hieman mokan värinen väritykseltään - ei aivan tummanrautias, mutta ei vaalea tai punarautiaskaan! Mokka on saanut nauttia ulkoilmasta emänsä seurassa tarhassa ja kentällä ja kokeilla miten kovaa jaloilla oikein pääseekään. Orivarsa onkin ottanut kaiken ilon irti minkä vain pystyy kirmatessaan kentällä ja tarhalla Veenan pysytellessä perässä. Mokasta kasvaa vielä iso oripoika, joka näyttää kaikille kuka oikein on paikan pomo! Luonteesta on vielä vaikea sanoa mitään, millainen orista on oikein tulossa. Hieman tämä on kukkoileva, mutta ei lainkaan ärsyttäväksi asti. Tämä tutustuu kaikkeen huolellisesti ja uteliaasti, mutta tämä taitaa kuulua ikään. Toivotaan vain, ettei Mokka peri isänsä teini-ikäisen asennetta eikä emänsä tulista luonnetta!

Nuori Mokka © Ziki
Mocha Dawn Mer on syntynyt esteradoille. Tässä orivarsassa yhdistyvät tahdonvoima ja show-mies, tulisuus ja hurjapäisyys. En tiedä oliko tämä kaikkein paras yhdistelmä ajatellen orin luonnetta, mutta ehdottomasti loisto valinta suvun ja tulevaisuuden kapasiteetin kannalta! Mokka tulee näyttämään tulevaisuudessa kaikille, mihin tästä oikein on. Nyt kuitenkin keskitymme enemminkin kasvamaan ja nauttimaan nuoruuden ihmeistä, ja toki opetamme orille käytöstapoja parhaan kykymme mukaan! Tämä kun vain on Veenan seurassa, niin huonoja käytöstapoja on hieman vaikea saada pidettyä irti orista... Tulevaisuudessa saamme kuitenkin nähdä millainen Mokasta oikein tulee luonteeltaan, ja etenkin millaiset taidot orista lähtevät irti kun tämän päästää esteradalle. Vanhempia kun katsoo, ei olisi ihmekään, jos ori valloittaisi esteradat sillä hetkellä kun niille astuu!

24.7.2013, 5 Cheval Delamerilaista muutti Wild Horse Ranchille
Upea rautias ori muutti neljän muun Cheval Delamerin hevosen kanssa meille. Lauma saapui iltapäivällä kauheassa paahteessa ja kaikki pääsivät tutustumaan omiin karsinoihinsa viileässä tallissa. Kaikille oli laitettu karsinat valmiiksi ja vedensaanti varmistettu. Kaikki vaikuttivat tyytyväisiltä saadessaan levähtää matkan jälkeen.

Ulkoasun © Veikkalay 2009, muokkaus © Jazzumi (väliotsikot, värit)

Information on these pages is not related to the photograph of the horse! This is a SIM-game horse, which means that everything is imagination!

Virtuaalihevonen / a SIM-game horse