Jabir Majd al Najya


Kuvien © Aurélio Vinícius CC BY-NC 2.0Virallinen nimi Jabir Majd al Najya Koulutus Ko: VaB Re: 90cm Me: 60cm Irt: 100cm saddle seat
Kutsumanimi Jabir Painotus Askellajipainotus
Syntymäaika/ikä 30.10.2012/7v.
(3 vuotta, 30.3.2013)
Omistaja Jazzumi VRL-09387, Wild Horse Ranch
Sukupuoli Ori Kasvattaja al Najya
Säkäkorkeus 150cm Statiikka -
Väri/merkit Rautiaankimo Rek.nro. VH12-003-0926
Rotu Arabialainen täysiverinen (egyptiläinen) Saavutukset -

Kuuliainen ja rauhallinen kaveri, ei hermostu pienistä ja pitää pään kylmänä uusissakin tilanteissa. Luottaa ihmisiin ja saa ihmiset luottamaan itseensä järkevällä käytöksellään.

Ratsuna hienoliikkeinen ja toimiva. Keskittyy ratsastajaan eikä häiriinny melkein mistään. Tykkää myös maastoilusta ja erityisesti esteillä innostuu toisinaan kovastikkin, mutta kuuntelee pidättäviä apuja.


i. Jerrico al Qismat
ox
ii. Jakeem
ox, 150cm, km
iii. Qudamah
ox
iie. Siham
ox
ie. Azusena
ox, 154cm, km
iei. Gamal
ox
iee. Najya
ox
e. Sparta Siyadah
ox, 147cm, rt
ei. Red Shot
ox, 155cm, rt
eii. Red Rubin
ox
eie. Shoanna
ox
ee. VIR MVA Ch Imperial al Baliha
ox, 147cm, rn
eei. Farid Nile Moon
ox
eee. Imperial bint Madori
ox

00.00.0000 rotu-skp. varsa (i/e)


Pvm Paikka Laji Luokka Sijoitus
00.00.00 Talli laji luokka 0/0

Päiväkirja

06.05.2013 Kouluvalmennus Va B, kirjoittaja Katharine
Tänään treenaisimme Jabirin kanssa hieman kouluratsastuksen parissa. Lämmittelimme tehokkaasti tehden mahdollisimman monia voltteja, ympyröitä sekä kiemura-uria saadakseni hevosen peräänantoon. Lähdimme uraa pitkinerittäin kootussa ravissa ja seuraavasta kulmasta kokorataleikkaan, leikan jälkeen kentän lyhyt sivu normaalissa ravissa ja pitkää sivua pitkin toiseen päätyyn kokomatka avotaivutuksessa. Ensin avotaivutus tuntui Jabirin mielestä kummalliselta eikä se olisi malttanut millään pitää takajalkoja kaviouralla, mutta annettuani hieman jämäkämmin pohjetta, Jabir ymmärsi mistä oli kyse ja mitä täytyi tehdä. Avotaivutuksen jälkeen taputin ratsua reippaasti kaulalle palkkiona hienosta suorituksesta. Lyhyen sivun kuljimme jälleen normaalissa ravissa ja seuraavalla pitkällä sivulla oli sulkutaivutuksen vuoro. Sulkutaivutus sujui alusta lähtien mallikkaasti ja Jabir pysyi eteenpäinpyrkivänä. Sulkutaivutuksen loputtua otimme koottua ravia, seuraavasta kulmasta suunnan vaihto kokorataleikkaa pitkin ja seuraavalla pitkällä sivulla avotaivutus yhä koottua ravia jatkaen. Ennen pitkän sivun loppua käännyimme kaarevasti vastapäiselle pitkälle sivulle ja kuljimme sulkutaivutuksessa pitkän sivun loppuun. Lyhyellä sivulla siirryimme käyntiin ja jatkoimme uraa pitkin tahdikkaassa käynnissä parin kierroksen verran. Hetken päästä annoin Jabirille laukka-avut ja ori pisti hieman vastaan siirtyen vain nopeaan raviin ja kohottaeen päätään ylemmäs, mutta otin takaisin käyntiin, asetin sen huolellisesti ja annoin tällä kertaa napakammin pohjetta. Jabir nosti laukan kiltisti ja jatkoi uraa pitkin pitäen laukan yllä. Laukkasimme kierroksen uraa pitkin ja siitä vaihdoimme pääty-ympyrälle. Ympyrälle vaihtelimme laukantempoa kummassakin suunnassa ja pian olikin aika siirtyä loppuverryttelyyn. Loppuverryttelyissä keskityin saamaan Jabirista rennon ja rauhallisen.

Ulkoasun © Veikkalay 2009, muokkaus © Jazzumi (väliotsikot, värit)

Information on these pages is not related to the photograph of the horse! This is a SIM-game horse, which means that everything is imagination!

Virtuaalihevonen / a SIM-game horse