Gamepoint Flashback


Kuvien © Miia 2012Virallinen nimi Gamepoint Flashback Koulutus Ko: HeA Re: 90cm Me: 70cm Irt: 100cm western
Kutsumanimi Gambler Painotus Lännenratsastus
Syntymäaika/ikä 29.6.2012/7v. USA
(3 vuotta, 29.7.2012)
Omistaja Jazzumi VRL-09387, Wild Horse Ranch
Sukupuoli Ori Tuoja Miia VRL-10864
Säkäkorkeus 148cm Statiikka -
Väri/merkit Rautiaankirjava, sabino Rek.nro. VH12-133-0003
Rotu Colorado ranger Saavutukset -

Gambler kiinnitti huomioni heti nähtyäni sen myynti-ilmoituksen, näyttävä väritys ja kaunisrakenne lumosivat minut täysin ja vielä orin oikeasti nähtyäni, oli kauppa jo sinetöity. Vaikka itse myynti-ilmoituskin sanoi orin vahvasta luonteesta, ei se saanut minua yhtään epäröimään. Enkä tänäkään päivänä luopuisi tästä kultakimpaleesta, jokaisella on oikkunsa ja niiden kanssa on opittava elämään ja eiköhän meidän tilalta löydy jo jos jonkin moista vipeltäjää niin mahtui tämäkin kaveri vaivatta sekalaiseen seurakuntaamme.

Meille saavuttuaan Gamblerilla kesti tovi jos toinenkin tottua uuteen ympäristöönsä ja se uhitteli vielä pitkään aidan toiselta puolelta muille oreille, joista kipakammat tietenkin tulistuivat tulokkaan uhmakkaaseen käytökseen, kun taas viisaimmat ja vakaammat jättivät pörhistelyt omaan arvoonsa ja tiesin heti kenen seuraan orin laittaa tarhaamaan.
Ihmistenkin seurassa Gambler oli todella levoton ja halusi tehdä lähes kaiken oman päänsä mukaan mistä seurasi vääntöä, eivätkä kaikki halunneet enää edes yrittää toimia orin kanssa ja lopulta päädyinkin siihen, että tästä pojasta tulisi jälleen yhden ihmisen hevonen, jota vain minä käsittelisin. Jo tämä päätös tuntui rauhoittavan Gamblerin käytöstä ja ehkä rauhallisten orien seura, kuten olin toivonut, oli saanut oriin järkeä ja se oli löytänyt paikkansa myös laumassa.

Nykyään Gambleria pystyy käsittelemään muutkin, ainakin paremmin, kunhan muistavat pysyä rauhallisina ja päättäväisinä. Kuten olettaa saattaa testailee Gambler mielellään sitä miten tosissaan ihminen on sen kanssa, jolloin pitää vain pysyä lujana eikä missään tapauksessa ruveta arastelemaan, koska tällöin ori leimaa henkilön sellaiseksi jonka kanssa pääsee aina vähällä eikä tilanteesta pääse tuon jälkeen helpolla pois. Tottuneiden ja luotettavien ihmisten seurassa Gambler käyttäytyy rauhallisesti ja rennosti, mutta kiihtyy helposti nopeista liikkeistä ja saattaa rajummalla eleellä osoittaa, ettei niin saa tehdä ja jopa näykkäistä tai kumauttaa seinää takajalalla uhkaukseksi.

Gambler tykkää harjauksesta eikä pistä rapsuttelua ja muuta seuranpitoa pahakseen, tällöin siitä pääsee jopa näkemään sen ihanan nallekarhunomaisen puolen. Pohjimmiltaan ori vaikuttaa olevan kokonaisuudessaan vain hellyyden kipeä, sitä puoltaan huonosti näyttävä ja täten mielummin kovan kuoren alle piiloutuva halinalle, joka kuitenkin tykkää myös pörhistellä.

Ratsastus oli aluksi hieman arpapeliä ja tahtojen taistoa, Gambler kokeili kaikki kikkansa ollaanko sen kanssa tosissaan ja pääsisikö se päsmäröimään, täten: kiihdyttelemään päättömästi. Vauhti tuntuu olevan tämän hevosen verissä, eikä vähemmin karjanajo.
Tänä päivänä Gambler on jo ratsunakin kehittynyt ja taitonsa näyttämään päässyt, lännenratsun kyvyt näkyy jo siinä miten ori liikkuu, nopeasti ja pienistä avuista. Gambler ei myöskään jää arastelemaan uusia asioita tai miettimään pitkiksi ajoiksi, vaan toimii paljolti vaiston varassa esimerkiksi karjanajoa on päästy kokeilemaan naapuritiloilla. Vasikankin perässä pysytään leikiten ja ohjailu ei tuota ongelmaa.

Parhaimmillaan Gambler on päättäväisen ja tyynen ratsastajan kanssa, se on erittäin herkkä ja kuuliainen, vaikka joskus täytyy käydä ensin pieni kokeilu, että vaihteet toimivat ja kuulo pelaa, kun välillä tuntuu pojulta löytyvän turhaa energiaa mikä aiheuttaa turhia luuloja. Yleensä ei tarvita enää kovia vääntöjä, mutta ainakin uudet ratsastajat saavat ensimmäisellä kerralla kunnon maistiaisen siitä miten Gambler kokeilee.
Gambler on myös omiaan esteillä, nopeat liikkeet, ketteryys ja vahvat takajalat tekevät orista mainion esteratsunkin. Ainoa seikka tässä on se, ettei Gambleria aina jaksa kiinnostaa ja se mielellään ryssii esteiden läpi. Kirjaimellisesti. Jos mielenkiintoa ja innostusta löytyy saa tältä orilta nähdä mallisuorituksia hurjilla kurveilla ja ilmavilla loikilla eikä se häviä virallisille esteratsuillekkaan. Myös maastoesteet sujuvat mainiosti orin päättäväisen ja varman luonteen ansiosta, se ei helposti säiky erikoisiakaan esteitä eikä lähde arastelemaan mitään niin kauan, kuin ratsastajakin on luottavainen.
Maastoon voi lähteä huoletta yksinään, sillä Gambler viihtyy luonnossa eikä säiky omiaan. Kannattaa vain pitää mielessä, että laukassa poju saattaa lähteä kiihdyttelemaan, tätäkään ei tarvitse säikkyä, sillä sivuliikkeitä harvemmin tulee, mutta ohjattavuutta ja kuuliaisuutta ajatellen kannattaa meno stopata siihen paikkaan ettei Gambler saa tahtoaan läpi.


i. Point Game
range, 150cm, rtsab
ii. Pointing Fast
range, 151cm, rt
iii. Fast Pointer
range, 151cm, rn
iie. Piranha Bite
range, 149cm, rt
ie. Game Girl
range, 149cm, rtsab
iei. Good Gamer
range, 150cm, rnsab
iee. Girly Runner
range, 148cm, rt
e. Flashback
range, 148cm, rttkrj
ei. Flashy Moves
range, 151cm, rttkrj
eii. Flash From Sky
range, 150cm, rttkrj
eie. Moved
range, 149cm, rntkrj
ee. Backattack
range, 148cm, rntkrj
eei. Bright Black
range, 152cm, mtkrj
eee. Attacking Beauty
range, 148cm, rntkrj

26.06.2013 Range-o. Dead's Scar (e. Yasmine KR)


Pvm Paikka Laji Luokka Sijoitus
20.11.2012 Stall Lumos PKK Muut hevosorit HY
10.02.2013 Greywood Ranch PKK Lännenratsastusoriit HY
01.04.2013 Greywood Ranch PKK Rakenne: Lännenratsastusoriit EO-sert
02.06.2013 Miian virtuaalihevoset PKK Rakenne: Lännenhevosorit HY (EM: väritys)
Ulkoasun © Veikkalay 2009, muokkaus © Jazzumi (väliotsikot, värit)

Information on these pages is not related to the photograph of the horse! This is a SIM-game horse, which means that everything is imagination!

Virtuaalihevonen / a SIM-game horse