Derian Motligten


Kuvien © kasvattajaVirallinen nimi Derian Motligten Koulutus Ko: HeA Re: 90cm Me: 80cm Irt: 100cm
Kutsumanimi Motti Painotus Esteratsastus
Syntymäaika/ikä 4.5.2014/6v.
(3 vuotta, 4.6.2014)
Omistaja Jazzumi VRL-09387, Wild Horse Ranch
Sukupuoli Ori Kasvattaja Derian
Säkäkorkeus 144cm Statiikka -
Väri/merkit Hallakko Rek.nro. VH-
Rotu Norjanvuonohevonen Saavutukset -

Eloisa ja yhteistyökykyinen herra, jolta löytyy käytöstavat vaikka virtaa onkin toisinaan siinä määrin, että voisi muille jakaa. Energisimpinä päivinä ei meinaisi malttaa pysyä paikallaan, mutta topakka komennus saa Motin järkiinsä ja se rauhoittuu. Yleisesti siis järkevä ja kuuliainen, kunhan komento vain pidetään yllä eikä lipsuta.

Ratsastaessa säpäkkä ja herkkä avuille, liikkuu siis nopeasti ja toimii nopeasti. Erityisen taitava esteratsu, tekniikka on hallussa ja kääntyy pienessäkin tilassa. Innostuu kovasti esteitä nähdessään, joten heti alusta kannattaa olla tarkkana, ettei anna rynniä mielensä mukaan, vaikka vauhti ei itse oria haittaakkaan vaan hypyt onnistuvat lähes poikkeuksetta ja ainoa joka ne voi sählätä on ratsastaja. Tasapainoisen ja osaavan ratsastajan kanssa erinomainen yhteistyökumppani.
Kouluratsastuskin sujuu mallikelpoisesti, kun tehtävät vain ovat mielekkäitä ja vaihtelevia, ettei junnata samassa tehtävässä liian kauan, koska silloin Motti voi keksiä omaa jännitystä ja vaihtelua ylimääräisten sivuaskelien merkeissä.
Ylipäätään Motti ei ole säikky, vaan yleensä sen "säikkymiset" ovat itse kehiteltyjä juurikin jännityksen järjestämistä eli silloin tietää, että nyt on liian yksitoikkoista ja herra tarvitsee motivointia.
Maastossa energinen ja joskus voi innostua pukittamaan silkasta ilosta varsinkin laukatessa suuremmalla alueella, mutta sen pystyy ennakoimaan pienestä inahduksesta jonka Motti päästää ennen kuin laskee päänsä ja tekee pikku pukkauksen josta harvoin putoaa, kun osaa varautua.


i. Morgen v.d. Trondheim
nvh, 144cm, rnhkko
ii. Rolf Sebastian
nvh, 145cm, hkko
iii. Canute
nvh, 145cm, hkko
iie. Rolf Beate
nvh, 138cm, hkko
ie. Gnylden NOR
nvh
iei. Greyje
nvh
iee. Josefina
nvh
e. GL Katla
nvh, 143cm, hkko
ei. Solnedgang
nvh, 148cm, rnhkko
KTK-II, Keur I
eii. Kjølig Vind
nvh, 149cm, hkko
eie. Rovfugl
nvh, 145cm, hkko
ee. Blenda
nvh, 138cm, hrkko
KRJ-II, YLA2
eei. Bjorn
nvh, 140cm, hhkko
eee. Nitah
nvh, 131cm, phkko

00.00.0000 rotu-skp. varsa (i/e)


Pvm Paikka Laji Luokka Sijoitus
00.00.00 Talli laji luokka 0/0
Ulkoasun © Veikkalay 2009, muokkaus © Jazzumi (väliotsikot, värit)

Information on these pages is not related to the photograph of the horse! This is a SIM-game horse, which means that everything is imagination!

Virtuaalihevonen / a SIM-game horse