Clausholms Clathrus


Kuvien © Stefan Sager CC BY-NC-ND 2.0Virallinen nimi Clausholms Clathrus Koulutus Ko: HeB Re: 110cm Me: 100cm Irt: 120cm
Kutsumanimi Clatu Painotus Kenttäpainotus
Syntymäaika/ikä 19.9.2013/6v.
(3 vuotta, 19.10.2013)
Omistaja Jazzumi VRL-09387, Wild Horse Ranch
Sukupuoli Ori Kasvattaja turjake, Stud Pondgate, GB
Säkäkorkeus 145cm Statiikka -
Väri/merkit Tummanpunaruunikonkirjava, tobiano Rek.nro. VH13-061-0129
Rotu Lewitzer Saavutukset -

Vauhdikas, mutta kuuliainen oripoika, jolta löytyy energiaa joka lähtöön, eikä se väsähdä pienestä treenistä. Lepopäivätkin ovat enemmän pahaksi kuin hyväksi tämän ikiliikkujan kanssa. Osaa silti käyttäytyä, mutta ratsastajan kärsivällisyys ja tasainen komennus, ovat ehdottomia noina päivinä, kun energiaa piisaa liialtikin. Siksi on myös suotavaa käydä Clatun kanssa säännöllisesti laukkailemassa radalla. Onhan sillä isän puolelta laukkaajan mieli, muttei kuitenkaan ole niin kilpailuhenkinen, ettäkö pärjäisi silkassa nopeuskisassa, vaikka vauhtia riittääkin höyryjä päästellessä.


i. Zerstörung
lew, 141cm, rnkrj
ii. Schwur Bart
lew, 140cm
iii. Schwur Bort
lew
iie. Eid Zusage
lew
ie. Bund Amsterdam
lew, 139cm
iei. Bund Diensteid
lew
iee. Die Glücklichen
lew
e. Märchen
lew, 145cm, prnkrj
ei. Michelanchelo
lew, 145cm, rnkrj
eii. Marco Polo
lew, 140cm, rnkrj
eie. Belladonna
lew, 143cm, mkrj
ee. Mariisa FR
lew, 144cm, mkrj
eei. Knuite
lew, 145cm, mkrj
eee. Mathilde FR
lew, 140cm, rnkrj

00.00.0000 rotu-skp. varsa (i/e)


Pvm Paikka Laji Luokka Sijoitus
00.00.00 Talli laji luokka 0/0

Päiväkirja

12.12.2013 Näin joulunalla maastoilut ovat olleet vähässä, mutta ollaan sentään saatu pidettyä liikutuskanta yllä ja Clatu on pysynyt rauhallisena päästyään liikkeelle joka päivä.
Tänään harjoiteltiin erikoisempia esteitä maneesissa, jotka tuntuivat aluksi niin jänniltä, mutta nopeasti Clatu tottui niihin. Olihan se jo maastoesteitä loikkinut niin ei nämä kyhäelmät sen enempää säikytelleet.
Lopuksi vielä päästeltiin ympäri maneesia ja siitäkös Clatu innostui, eikä riemupukeilta vältytty. Sentään pysyin selässä ja tuli vain hekoteltua ja luvattua heti seuraavan paremman sään sattuessa, että mentäisiin maastoon ja laukkaradalle.

5.1.2014 Nyt viimein kehtasi sanoa säätä ainakin hieman paremmaksi, pilviseksi, mutta sateettomaksi. Maakin oli ehtinyt hippusen verran kuivua joten radalla ei olisi niin märkää saati maastossa.
Clatu oli heti innoissaan, kun ei käännyttykkään jo tylsän tutusti maneesille vaan ensin pienelle maastolenkille lämmittelyiksi.
Tokihan luonnon erikoisuudet oli jo ehtinyt tulla niin etäisiksi, että kaikkea pientä ripsahtelua ja lintuja piti säpäsyillä. Puhumattakaan tuulen kaatamista puista! Ne saivat osakseen kauhistunutta puhinaa ja korinaa, mutta lopulta nekin päästiin joko kiertämään tai ylittämään turvallisesti. Tulipa siis harjoiteltua maastoesteitä ja Clatu vaikuttikin kovin tyytyväiseltä, kun päästiin radalle, jossa se tosin kiihtyi samantien eikä malttanut odottaa laukkapohkeita. Sen seurauksena hetki väännettiin vallasta, mutta maltin löydyttyä sallin Clatun nostaa laukan, jota vähitellen kiihdyteltiin. Voi, että poni oli iloinen ja taisi laukata pisimpään mitä on vielä tehnyt?
Kotona sitten brassattiinkin kavereille, että "hei olinpas vähän kiihdyttelemässä ja jaksaisin vieläkin jatkaa." Niinpä Clatu vielä laitumellakin kiiteli muutaman kerran suuntaan ja toiseen, kunnes totesi saaneensa tarpeeksi... Lopultakin ='D

Ulkoasun © Veikkalay 2009, muokkaus © Jazzumi (väliotsikot, värit)

Information on these pages is not related to the photograph of the horse! This is a SIM-game horse, which means that everything is imagination!

Virtuaalihevonen / a SIM-game horse